Valuta:

Annuleringsvoorwaarden

Wij begrijpen dat het bestellen van een jurk online voor zo'n speciale gebeurtenis is een zeer voorzichtige beslissing die je moet maken. Dit in aanmerking nemend, creëren we onze annuleringsvoorwaarden om de rechten van de klant te beschermen. Echter, is het zeer noodzakelijk om op te merken dat al onze jurken, zowel standaard afmetingen en aangepaste metingen, zijn Made-to-Order. Dat betekent dat de jurken kunnen niet worden verkocht voor een tweede keer en de materialen kan niet opnieuw worden gebruikt zodra ze worden teruggestuurd. Het goede nieuws is dat je nog steeds kans om uw bestelling te annuleren als u van gedachten verandert nadat uw betaling is bevestigd. Nu kijk dan op onze annuleringsvoorwaarden hieronder in details.
Bestellingen geannuleerd binnen 24 uur na bevestiging van betaling in aanmerking komen voor een volledige terugbetaling.
Bestellingen geannuleerd 24 tot 72 uur na bevestiging van de betaling zal zijn in aanmerking komen voor een gedeeltelijke terugbetaling, bestaande uit de volledige verzendkosten en 50% van de aankoopprijs.
bestellingen geannuleerd meer dan 72 uur na bevestiging van de betaling in aanmerking komen voor een gedeeltelijke terugbetaling, bestaande uit de volledige verzendkosten zijn. Zodra uw bestelling is verzonden, kan het niet meer worden geannuleerd
wilt u uw bestelling te annuleren, moet u zich aanmelden voor Mijn bestellingen door te gaan
Note..: wanneer u een e-mail met de titel "uw bestelling wordt verwerkt" ontvangen, is uw betaling is bevestigd.